Plantefarvet t-shirt
  • Lermineral
  • Økologisk bomuld

Hvid er ikke bare hvid

Hvorfor er det nødvendigt at farve bomuld hvidt?

Det kan måske lyde som at farve græsset grønt, men bomuld er faktisk ikke hvidt, som man kunne tro. Da økologisk bomuld er et 100% naturligt materiale, så kan den lyse farve i rå bomuld faktisk variere efter både sæson og hvilket område, det kommer fra. 

Ergo, så er selv den hvide t-shirt, du bruger så tit, blevet behandlet med forskellige syntetiske farver og blegemiddel, som kan være hårdt for huden og sidder i tøjet længe efter, du har købt - og vasket - det.

Skån din hud med naturlig farve

Vi tror på, at du kan få hele naturens farvepalette uden at tage smutveje, som hverken er godt for vores kunder, leverandører eller planeten. Det gælder selvfølgelig også den klassiske hvide. 

Vi arbejder nemlig med et naturligt lermineral, som gives vores “off white”. En lidt knækket hvid, som måske ikke ligner en tandpasta reklame, men som giver en flot hvid farve uden brug af unødvendig kemi. Desuden er det lermineral, vi bruger i “off white”, også til stede i flere hudplejeprodukter qua den blødgørende effekt, som leret har. På den måde bliver bomulden endnu blødere endnu længere, ligesom den ikke udsætter din hud for syntetisk kemi.

Tidsløse basics i en neutral farve

Alle vores basics kommer i “off white”. Kombinationen mellem vores holdbarhed og den neutrale hvide farve, giver en kvalitets basic, som holder vask efter vask uden at blive stiv og ukomfortabel. En basic i “off white” kan fungerer både til hverdags brug, som inderlag, eller til sofa hygge, hvor det hele bare skal være lidt rart og behageligt.

Hvide t-shirts til hele familien