Retur

Opdateret november, 2022 

Retur

Når du som forbruger afgiver en ordre hos os, har du en fortrydelsesfrist på 14 dage, hvor du har ret til at returnere din ordre.

Udfyld venligst retursedlen - du kan download den her. Vores returadresse er angivet nedenfor og på retursedlen. Hvis du ikke har modtaget en returseddel, skal du sørge for at vedlægge dit ordrenummer i pakken.

Denne fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter, at du har modtaget din ordre. Har du bestilt flere varer i samme køb, og de leveres separat, løber perioden fra den dag, du modtog den sidste vare.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen, medmindre du har givet besked.

Returner en del af købet

Hvis du har købt mere end én vare hos os, kan du returnere en eller flere varer, også selvom de er købt i en enkelt ordre.

Bemærk venligst, at fragtomkostninger ikke refunderes, hvis du kun returnerer en del af dit køb.

Returnering af varerne

Du har 14 dage til at returnere varen til os.

Forsendelser inkluderer ikke en returlabel.

For danske kunder: Ordrer kan returneres gratis. Kontakt venligst vores kundeservice ved at sende en e-mail med dit ordrenummer til hello@elementalcoloring.com.

For internationale kunder: Returforsendelsesomkostninger er kundens ansvar.

Bemærk venligst, at du er ansvarlig for produktet, indtil det når os, så vi råder dig på det kraftigste til at sende pakken med en sporbar service, så den kan lokaliseres.

Vi modtager kun pakker sendt direkte til nedenstående adresse.

Retur adresse:

Elemental Coloring A/S (United Textile Group A/S)
Neptunvej 6
7430 Ikast
Danmark
Att: RETURNERING & REPARATIONER

Husk at skrive Att: RETURNERING OG REPARATIONER på ydersiden af ​​pakken for at sikre en hurtig transit gennem eventuelle toldsteder, den måtte støde på. Hvis du udelader disse oplysninger, kan det medføre en langvarig forsinkelse af din returnering – i værste fald sender toldkontoret pakken tilbage til din adresse.

Bemærk venligst, at du er ansvarlig for produktet, indtil det når os. Vi råder dig kraftigt til at sende pakken med en sporbar service, så den til enhver tid kan findes. Returforsendelser uden en sporbar service vil ikke være dækket af elementalcoloring.com.

Varens tilstand, når du returnerer den

Hvis varens værdi er nedsat, og årsagen er, at du har brugt den på nogen måde ud over, hvad der var nødvendigt for at kontrollere varens art og egenskaber, og hvordan den fungerer, så kan kun en del af købesummen refunderes til dig. Det beløb, der kan refunderes, afhænger af varens salgsværdi, og det kan i visse tilfælde betyde, at kun fragtomkostningerne kan refunderes.

Vi anbefaler, at du returnerer varen i dens originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det reducere varens værdi.

Tilbagebetaling af købesummen

Fortryder du et køb, får du dine penge tilbage. Hvis artiklens værdi reduceres, trækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (som dog ikke gælder ekstra leveringsomkostninger, hvis du har valgt en anden leveringsform end den billigste standardleveringsform, som vi tilbyder), senest 14 dage fra kl. den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du ønsker at fortryde aftalen.

Vi returnerer pengene med samme betalingsmiddel, som du brugte ved købet, medmindre andet er aftalt.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender dokumentation for, at du har returneret den.