Mest stillede spørgsmål

Hvordan kan man lave plantefarvet tøj?

Ved at skifte alle kemiske indfarvningsstoffer ud med naturligt farvepulver, fra olivenblade, granatæbleskaller og blomsten fra valonia træet.

Hvad farves tøjet med?

Vi bruger restprodukter fra landbruget, som bliver tørret og knust til det indfarvningspulver vi bruger til at farve tøjet med. Vores grønne og gule farver bliver farvet med pulver fra olivenblade og de blå og lilla farver vi med granatæbleskaller og lavendel.

Holder naturlig indfarvning i vask?

Vores naturlige farver holder farven i vask - den blå farve forbliver blå og den grønne forbliver grøn. Naturens farver udvikler sig løbende - det samme gør vores farver. Igennem produkternes levetid udvikler farverne sig til en let lysere tone, som giver mere naturligt look, samtidig med at beholde den oprindelige farve.


Hvad er GOTS?

GOTS er den skrappeste tekstil certificering der er på markedet. Alle vores produkter er GOTS certificeret og på den måde kan vi sikre den økologiske bomulds oprindelse og arbejdsforhold og rettigheder gennem hele vores værdikæde. 

Hvad er RePack? 

RePack er en genanvendelig emballage, som vi sender alle vores vare i. Du kan returnerer emballagen og reducerer mængden af affald til et minimum. Som tak kvitterer vi med 5% rabat på dit næste køb. 


Hvor hurtig er levering?

Vi leverer alle ordrer i løbet 1-2 hverdage.
 

Kan jeg returnere mine vare?

Du kan selvfølgelig returnere dine vare, hvis du ønsker en anden størrelse eller har fortrudt dit køb. Du skal blot følge og udfylde vores returseddel, som du kan downloade her.
Plantefarvet Basics
Funktionalitet Kvalitet