Elemental Coloring | To The Moon, Honey

Elemental Coloring | To The Moon, Honey

Når det kommer til vores børn, er kun det bedste godt nok. Vi er derfor stolte over at lancere en børnetøjskollektion, produceret af 100% økologiske materialer, i samarbejde med To The Moon, Honey.

To The Moon, Honey teamet har været med i hele udviklings og designprocessen - fra udvælgelsen af nye farver til den håndtegnede måne på sweatshirten.

Samarbejdet har båret præg af begge brands - kun det bedste er godt nok - tilgang. Og ud af det, er der kommet en fælles kollektion, som er produceret af 100% økologiske materialer med ønsket om at tage hensyn til planeten og kommende generationer. Processen for fremstillingen af kollektionen har et reduceret ressourceforbrug og bruger 81% mindre vand og sparer 65% energi sammenlignet med konventionelt tøj, fordi man bl.a. ikke behøver skylle syntetiske kemikalier ud af tekstilet i processen. Kollektionen bliver produceret på vores egen systue i Tyrkiet, hvor gode arbejdsforhold sikres gennem vores GOTS og BSCI certificeringer.

Hvorfor samarbejde?

‘’Jeg startede Elemental Coloring med drømmen om at pakke hele familien ind i 100% økologisk tøj uden nogen form for syntetisk kemi. Min ambition er at drive hele vores industri til at gentænke måden, vi designer og producerer tøj på, så det sker med mere sund fornuft. Derfor er jeg også enormt glad for det her samarbejde med To The Moon, Honey. Vi deler nemlig visionen om en mere kompromisløs tilgang til tingene - om det er i podcast format, deres egne skincareprodukter eller vores basics,’’ siger Frederik Møller, stifter af Elemental Coloring.

Bea Fagerholt, medstifter af To The Moon, Honey, supplerer:

‘’Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med et så dedikeret og ansvarligt brand som Elemental Coloring. Vores mål har været at skabe en kollektion i en lækker og blød kvalitet, som er rar at have på og som samtidig har et legesygt islæt, og som kan gå i arv til søskende eller andre børn, når man vokser ud af det. Vi er så stolte af resultatet’.

Alle styles er nøje designet og udvalgt

Kollektion består af to bløde bodystockings - en med slå-om lukning og en almindelig body.

Kortærmede t-shirts

Langærmede t-shirts

Sweatshirt

Leggings

En unisex t-shirt til voksen

Du finder hele kollektionen i vores pop-up butik på Pilestræde 28 i København i september og oktober - og her på elementalcoloring.com fra d. 13. september.

Designet i samarbejde med To The Moon, Honey