Handelsbetingelser

Opdateret december, 2022

1. Ordrebekræftelse

  Ved at acceptere disse vilkår og betingelser, og ved bekræftelse af kundens ordre, indgås en skriftlig og bindende aftale mellem kunden og elementalcoloring.com. Når en ordre er gennemført på elementalcoloring.com, modtager kunden automatisk en bekræftelse på købet.

  2. Aldersbegrænsning

  Hvis kunden er under 18 år, skal der indhentes tilladelse fra en forælder eller anden myndighedsperson.

  3. Betaling

   elementalcoloring.com accepterer betalinger med VISA, MasterCard, PayPal, Mobilepay, Klarna, Maestro, American Express, Shop Pay, Apple Pay og Google Pay. Ved betaling med debit- eller kreditkort skal kunden indtaste alle nødvendige oplysninger på kortet og, i tilfælde af en transaktion med 3D Secure, sikkerhedskoden. Alle oplysninger sendes sikkert til elementalcoloring.com ved brug af SSL (Secure Socket Layer) gennem en krypteret forbindelse. Dette forhindrer ukendte og uautoriserede kilder i at få adgang til kundeoplysninger. elementalcoloring.com gemmer ikke kundens kreditkort oplysninger efter at have gennemført transaktionen. Hvis betaling sker via PayPal, kan kunden trygt overføre penge til transaktionen med SSL (Secure Socket Layer) og en krypteret forbindelse.

   Hvis du betaler via PayPal, er du ikke beskyttet af ordningen, der giver ret til at gøre indsigelse. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

   Reservation af beløb

   Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

   Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

   1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

   2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

   Beløbet hæves ikke på dit kort, før din ordre er afsendt.

   Alle priser er inklusiv dansk moms. Priserne er uden forsendelsesomkostninger eller andre tjenester, som elementalcoloring.com måtte tilbyde. elementalcoloring.com forbeholder sig retten til at ændre priser til enhver tid. På elementalcoloring.com er priserne vist i følgende valutaer: danske kroner (DKK), britiske pund (GBP), euro (EUR) og amerikanske dollars (USD).

   4. Lokale afgifter

   Bemærk venligst, at lokale importafgifter varierer efter land og region. Disse afgifter skal betales af kunden.

   5. Momsfrie køb (for kunder uden for EU)

   Når du handler uden for EU, fjernes momsen (25% af den samlede pris) automatisk i kassen, når forsendelsesland er valgt.

   Priserne inkluderer ikke betaling eller leveringsomkostninger.

   Momsen (25 % af den samlede pris) fjernes, fordi kunder uden for EU risikerer at betale lokale importafgifter. Disse gebyrer er dit ansvar, køberen, og er fastsat af lokale skattemyndigheder i dit land.

   Bemærk venligst, at lokale toldmyndigheder kan tilbageholde din pakke til gennemgang, hvilket kan forårsage forsinkelser. I dette tilfælde er elementalcoloring.com ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller gebyrer givet af lokale skattemyndigheder.

   Told og skatter i Storbritannien

   Ordrer til Storbritannien bliver sendt som DAP. I dette tilfælde er elementalcoloring.com ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller gebyrer givet af lokale skattemyndigheder.

   USA told og skatter

   elementalcoloring.com kan sende ordrer til USA for 800 USD frit for skatter og told pr. forsendelse på grund af stigningen i de minimis i USA.

   6. Returrettigheder

   Når du som forbruger afgiver en ordre hos os, har du en fortrydelsesfrist på 14 dage, hvor du har ret til at returnere din ordre.

   Udfyld venligst retursedlen, der er vedlagt din ordre (eller download her). Vores returadresse er angivet nedenfor og på retursedlen. Hvis du ikke har modtaget en returseddel, skal du sørge for at vedlægge dit ordrenummer i pakken.

   Denne fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter, at du har modtaget din ordre. Har du bestilt flere varer i samme køb, og de leveres separat, løber perioden fra den dag, du modtog den sidste vare.

   Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen, medmindre du har givet besked.

   Returner en del af købet

   Hvis du har købt mere end én vare hos os, kan du returnere en eller flere varer, også selvom de er købt i en enkelt ordre.

   Bemærk venligst, at fragtomkostninger ikke refunderes, hvis du kun returnerer en del af dit køb.

   Returnering af varerne

   Du har 14 dage til at returnere varen til os.

   Forsendelser inkluderer ikke en returlabel.

   For danske kunder: Ordrer kan returneres gratis. Kontakt venligst vores kundeservice ved at sende en e-mail med dit ordrenummer til hello@elementalcoloring.com.

   For internationale kunder: Returforsendelsesomkostninger er kundens ansvar.

   Bemærk venligst, at du er ansvarlig for produktet, indtil det når os, så vi råder dig på det kraftigste til at sende pakken med en sporbar service, så den kan lokaliseres.

   Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store ordrer. 

   Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 500 kr.

   Vi modtager kun pakker sendt direkte til nedenstående adresse.

   Retur adresse:

   Elemental Coloring A/S (United Textile Group A/S)
   Neptunvej 6
   7430 Ikast
   Danmark
   Att: RETURNERING & REPARATIONER

   Husk at skrive Att: RETURNERING OG REPARATIONER på ydersiden af ​​pakken for at sikre en hurtig transit gennem eventuelle toldsteder, den måtte støde på. Hvis du udelader disse oplysninger, kan det medføre en langvarig forsinkelse af din returnering – i værste fald sender toldkontoret pakken tilbage til din adresse.

   Bemærk venligst, at du er ansvarlig for produktet, indtil det når os. Vi råder dig kraftigt til at sende pakken med en sporbar service, så den til enhver tid kan findes. Returforsendelser uden en sporbar service vil ikke være dækket af elementalcoloring.com.

   Varens tilstand, når du returnerer den

   Hvis varens værdi er nedsat, og årsagen er, at du har brugt den på nogen måde ud over, hvad der var nødvendigt for at kontrollere varens art og egenskaber, og hvordan den fungerer, så kan kun en del af købesummen refunderes til dig. Det beløb, der kan refunderes, afhænger af varens salgsværdi, og det kan i visse tilfælde betyde, at kun fragtomkostningerne kan refunderes.

   Vi anbefaler, at du returnerer varen i dens originale emballage.

   Hvis den originale emballage mangler, kan det reducere varens værdi.

   Tilbagebetaling af købesummen

   Fortryder du et køb, får du dine penge tilbage. Hvis artiklens værdi reduceres, trækker vi det beløb, du hæfter for.

   Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (som dog ikke gælder ekstra leveringsomkostninger, hvis du har valgt en anden leveringsform end den billigste standardleveringsform, som vi tilbyder), senest 14 dage fra kl. den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du ønsker at fortryde aftalen.

   Vi returnerer pengene med samme betalingsmiddel, som du brugte ved købet, medmindre andet er aftalt.

   Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender dokumentation for, at du har returneret den.

   7. Reklamationsret

   Når du handler med os som forbruger, gælder købeloven.

   Det betyder, at alle varer købt på elementalcoloring.com har 2 års reklamationsret. Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget en mangel. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at du har opdaget en mangel, vil det altid blive betragtet som inden for rimelig tid.

   Start venligst med at sende os en e-mail på hello@elementalcoloring.com med så mange detaljer som muligt om defekten. Husk at inkludere dit ordrenummer og et par billeder af den fejlbehæftede vare.

   Vi vil forsøge at løse ethvert problem med en defekt vare og behandle din reklamation så hurtigt som muligt.

   Hvis dit krav bliver godkendt, betyder det, at du enten kan have ret til at få varen repareret eller ombyttet. I nogle tilfælde refunderer vi pengene eller foretager en reduktion i den oprindelige pris, alt afhængig af den konkrete situation.

   8. Forsendelse

   elementalcoloring.com afsender ordrer med GLS for danske forsendelser og DHL Express til alle internationale destinationer. Der kan ikke gøres undtagelser. Alle pakker er forsikret og har et sporingsnummer, så pakken kan spores.

   Leveringstider for GLS er 1-2 hverdage i Danmark og DHL Express service i Europa er 1-2 hverdage. Ekspresservice uden for Europa leveres også inden for 1-2 hverdage. elementalcoloring.com påtager sig intet ansvar for forsinkelser i toldprocesser uden for EU. Leveringstider er vejledende.

   Forsendelsesomkostninger varierer fra land til land. Se venligst vores forsendelsesside for alle priser og leveringstider—klik her for mere info.

   I nogle tilfælde kan din ordrebekræftelse og sporingsnummer blive fanget af dit junkfilter, så sørg for at tjekke din SPAM-mappe, før du kontakter os.

   Kundeservice står til kundens rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende forsendelsesomkostninger på hello@elementalcoloring.com.

   9. Privatliv

   elementalcoloring.com behandler kundeoplysninger med den største respekt og integritet. Ingen oplysninger vil blive videregivet til tredjeparter. Læs mere.

   Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler med os:

   Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

   Vi registrerer og videregiver de personlige oplysninger, som er nødvendige for at levere varen til dig.

   Personoplysningerne registreres hos Elemental Coloring A/S (United Textile Group A/S) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

   Derudover samarbejder vi med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Disse virksomheder behandler dataene udelukkende på vores vegne og må ikke bruge dem til deres egne formål.

   Vi arbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, hvor dine data vil blive givet tilstrækkelig beskyttelse.

   På elementalcoloring.com er den dataansvarlige virksomhed Elemental Coloring A/S (United Textile Group A/S).

   Du har ret til at få at vide, hvilke oplysninger om dig vi behandler.

   Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I visse situationer er vi forpligtet til at slette dine personoplysninger, hvis du beder os om det. Det kan for eksempel være data, som ikke længere er nødvendige til det formål, vi brugte dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet på en måde, der er i strid med loven. Du kan også skrive til os på: hello@elementalcoloring.com.

   10. Elemental Coloring A/S (United Textile Group A/S) Beskytter dine data

   elementalcoloring.com indsamler og udveksler data om dig og din adfærd (personlige data), og bruger cookies til at gøre hjemmesiden mere anvendelig, give en bedre brugeroplevelse samt statistik og målrettet markedsføring. Du kan vælge og fravælge, hvilke datatyper du ønsker at blive indsamlet og udvekslet ved at klikke på følgende link.

   Som standardindstilling (påkrævet) indsamler og udveksler vi data om nødvendige tekniske oplysninger. Disse data bruges til at muliggøre ren teknisk funktionalitet, som er strengt nødvendig for at bruge siden og gennemføre transaktioner.

   11. Hvor du kan klage

   Hvis du som forbruger ønsker at klage over dit køb, bedes du kontakte hello@elementalcoloring.com. Hvis det ikke lykkes dig at finde en løsning, kan du sende en klage til Center for behandling af klager på:

   Center for Klageløsning
   Nævnenes Hus
   Toldboden 2
   DK-8800 Viborg
   naevneneshus.dk

   For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

   Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

   Hvis du er bosat i et land uden for Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

   12. Virksomhedsoplysninger

   elementalcoloring.com er den officielle online shop for Elemental Coloring A/S (United Textile Group A/S). Elemental Coloring A/S (United Textile Group A/S) er underlagt dansk ret og registreret i Danmark på:

   Elemental Coloring A/S (United Textile Group A/S)
   Elemental Coloring
   Neptunvej 6
   7430 Ikast
   Danmark
   CVR: 21 19 15 74
   Tlf.: +45 23 33 33 41
   Mail: hello@elementalcoloring.com

    


    

   Standard fortrydelsesformular

   (Denne formular skal kun udfyldes og returneres, når fortrydelsesretten er udnyttet)

   Elemental Coloring A/S (United Textile Group A/S)
   Elemental Coloring
   Neptunvej 6
   7430 Ikast
   Danmark
   CVR: 21 19 15 74
   Tlf.: +45 23 33 33 41
   Mail: hello@elementalcoloring.com

   Jeg ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten i en købsaftale vedrørende følgende varer/ydelser:

   Bestilt, dato:
   Modtaget dato:
   Forbrugerens navn:
   Forbrugerens adresse:
   Forbrugerens underskrift (kun hvis indholdet af formularen er angivet på papir):
   Dato: