Elemental Coloring - Anna Reinholdt
  • Anna Reinholdt
  • Collab

Anna Reinholdt designsamarbejde

Det perfekte match

Anna har været med fra den spæde start, siden vi lancerede Elemental Coloring. Vores univers med plantebaserede farver og 100% økologiske basics passede fantastisk ind i Annas livsstil – hun ejer nemlig ikke et eneste stykke sort tøj og går meget op i, hvad hun udsætter sig selv og sin familie for. Annas hverdag som underviser i forskellige retreats med et holistisk fokus, samt rollen som mor til Safi og Bobby, er det perfekte match med vores ambition om en garderobe til hele familien, hvor man undgår unødvendig syntetisk kemi.

Favoritterne

Særligt vores basic t-shirt med lange ærmer var favoritten hos Anna, hvorfor der ikke gik længe før Anna spurgte os, om vi kunne lave en version med lidt længere ærmer og en anden halsudskæring. Der startede vores designsamarbejde – uden at  vi sådan var helt klar over det. Det er der kommet 3 nye basics ud af:

En t-shirt med lange ærmer i vores strækbare økologiske bomuldskvalitet og med Annas ønske om en klassisk rund halsudskæring og ekstra lange ærmer.

En wrap bluse med stropper i begge sider, der nemt kan bindes rundt om kroppen. 

En top i vores lækre rib kvalitet, der sidder tæt til kroppen, så den kan styles præcis som du ønsker.

 

Farverne

Under designprocessen med Anna var det oplagt at udvikle en ny særlig plantebaseret farve til de nye produkter. Vi havde i testet en mere beige farve, baseret på frugten omkring valnødskaller og blev hurtigt enige om, at den skulle vi have med - selvfølgelig på wrap blusen og t-shirten med lange ærmer.

Det har vi på intet tidspunkt fortrudt – og vi er blæst bagover over, hvor godt I også har taget imod produkterne, vi har lavet med Anna.

 

 

Designet i samarbejde med Anna