Basics til hele familien
  • Kemifri garderobe
  • Naturlig indfarvning

Basics til hele familien

Kemifrit tøj til hele familiens garderobe

Vi hos Elemental Coloring har som brand en ambition om at gentænke måden, hvorpå tøj bliver produceret og solgt i verdenen. Vi har en klar mission om at skabe en kemifri basisgarderobe til hele familien, hvor funktionalitet og kvalitet er afgørende. 

Ideen til kemifrit tøj udspringer fra ønsket om at udvikle et produkt, hvor alle elementer og materialer er naturligt fremkommet. Det var derfor oplagt at finde inspiration i den traditionelle plantebaserede indfarvningsteknik, som eksisterede før, den kemiske indfarvning vandt indpas.

Farveriet, som vi samarbejder med, har udviklet og forfinet den moderne planteindfarvning siden 2017. Farveriet er i dag lykkes med at skabe en naturlig farve-pallette, som er lavet med tørrede oliven blade, granatæble skaller og frugten fra valnødder og andre restprodukter fra landbruget.

Da vi fik muligheden for at producere kemifrit tøj, var vi ikke i tvivl om, at Elemental Coloring skulle være et kemifrit basicbrand, hvor fokus er på funktionalitet og kvalitet og ikke fashion. Det var derfor oplagt at udvikle basic styles til baby og børn, hvor vi samtidig ikke udsætter huden for nogen konventionelle indfarvnings kemikalier.

Det var afgørende for Elemental Coloring, at vi ikke blot skulle skabe et kemifrit brand, fordi der ikke var andre på markedet. Vi besluttede derfor, tidligt i processen, at vi ikke ville gå på kompromis med noget. Hele værdikæden skulle være transparent, produktet skulle være af højeste kvalitet og alle involverede i processen skulle kunne bygge en bæredygtig forretning på det.

I den proces gik det op for os, at vi ikke spekulerede i alt det, vi udsætter os selv for. Vi besluttede derfor, at vi med det samme ville udvikle basic styles til dame og herre. Vi kan derfor tilbyde kemifri basic tøj til alle og hele familien har mulighed for at få en kemifri garderobe hos os uanset alder og størrelse.

Basics til alle